Câteva cuvinte.

Inființată în 1994 ca firmă cu capital privat, Transfer International Spedition oferă servicii de expediții și logistică pentru transportul feroviar de marfă în trafic intern și internațional.

Compania a dezvoltat, de-a lungul celor peste 25 de ani de experiență, parteneriate strategice și relații contractuale cu furnizori de transport și logistică, atât case de expediţii cât și operatori feroviari privați și de stat, beneficiind astfel de o rețea de relații internaționale care fac posibilă realizarea de proiecte de transport la nivel european.

Deținem propriul operator de transport feroviar în România, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri flexibilitate și promptitudine la prețuri competitive.

Misiunea noastră.

servicii expediții logistică

Identificarea soluțiilor optime de transport pentru clienții noștri.

În funcție de nevoile specifice ale clienților, punem la dispoziție o echipă profesionistă cu experiență notabilă în domeniu. Ne ajută relațiile de parteneriat dezvoltate de-a lungul timpului cu furnizorii de transporturi feroviare și logistică de pe piața românească și internațională, având în plus avantajul propriului operator privat în România.

Valorile noastre.

Suntem o companie care este aliniată cu valorile sale. Atitudinea, experiența, și abilitățile angajaților organizației au permis îmbinarea acestor calități cu resursele materiale ale companiei pentru a oferi servicii adaptate pentru fiecare client în parte.

CALITATE

Toate companiile promit servicii de calitate, dar puține reușesc să le livreze. Echipa TIS este pregătită să răspundă așteptărilor prin specialiști în logistică cu experiență și know-how.

ORIENTARE CATRE CLIENT

La fel cum orice client este diferit, orice transport este diferit. În consecință, ne adaptăm pentru a oferi soluții corespunzătoare cerințelor specifice.

INTEGRITATE

Tratăm totul cu profesionalism și dedicare, transparență și promptitudine în comunicare, creând astfel plus valoare pentru afacerea clienților.

PARTENERIAT

Credem în succesul reciproc – Ajutăm clienții să câștige avantaj competitiv, ceea ce ne consolideaza poziția în piața serviciilor de transport și logistică.

servicii expediții logistică

Din punct de vedere logistic, organizaţia dispune de dotări tehnice moderne, de mijloace de transport pe cale ferată (vagoane, locomotive) prin intermediul societăţilor la care este acţionară (sau deţine acţiuni). Dar și de personal calificat pentru a presta servicii de înaltă calitate, conform normelor legale în domeniu şi standardelor organizaţiilor naţionale şi internaţionale la care este afiliată.

Apartenența la organizații de profil

Sistem de management al calității: