Mijloace de transport marfă potrivite pentru dumneavoastră

Compania noastră oferă servicii de organizare a transporturilor feroviare de mărfuri pe rute interne și internaționale. Acoperind, astfel, o gamă largă de necesități și cerințe ale clienților noștri. Cu o experiență vastă în domeniul transportului feroviar, suntem specializați în gestionarea eficientă a tuturor aspectelor legate de transportul feroviar de mărfuri.

Oferim opțiuni variate pentru transportul feroviar. Inclusiv trenuri complete, în sistem convențional sau intermodal. Asigurăm că găsiți cea mai potrivită soluție pentru necesitățile dvs.Aceasta include posibilitatea de a transporta mărfurile pe rute interne, precum și rute internaționale, facilitând astfel extinderea operațiunilor comerciale la nivel global.

Expunem o abordare integrată prin furnizarea de servicii „door-to-door”, care acoperă fiecare etapă a procesului de transport. De la manevră, depozitare și transbordare la servicii de manipulare și gestionare a mărfurilor, suntem gata să vă ajutăm să vă simplificați lanțul logistic și să economisiți timp și resurse.

Pentru a asigura că beneficiați de soluții de transport optime, adaptate cerințelor dumneavoastră specifice, oferim asistență de specialitate și consultanță. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ghida și a vă sfătui în găsirea celor mai eficiente și economice mijloace de transport marfă feroviare pentru mărfurile dvs.

Suntem dedicați oferirii de servicii de transport feroviar de înaltă calitate. Ne asigurăm că îndeplinim cu precizie cerințele dumneavoastră și vă ajutăm să atingeți obiectivele de afaceri. Vă invităm să începeți colaborarea cu experții noștri în logistică și transport.

Sediul: str.Vaselor nr 34, Bucuresti

Telefon: 00402107200

E-mail: transfer@tisrail.ro